Onderwijsinstellingen

"Uw studenten halen meer rendement uit hun bedrijfskundige, bedrijfseconomische of accountancyopleiding, als zij ervaren hoe de theorie aansluit op de dagelijkse praktijk."

Studenten krijgen in hun toekomstige werkomgeving onherroepelijk te maken met het thema interne organisatie, risicobeheersing en rapportage. Het inrichten, onderhouden en bewaken van de administratieve organisatie en de interne controle (AO/IC), komt in verschillende functies terug.

Of uw student nu een carrière ambieert als externe accountant, financial, compliance officer of kwaliteitsmanager, de administratieve organisatie legt hij of zij in de toekomst hoogstwaarschijnlijk niet meer op papier vast. Er is steeds meer behoefte aan een flexibel en duidelijk systeem waarin verplichtingen, processen, rollen en verantwoordelijkheden transparant en dynamisch zijn. AOIC.nl voorziet in deze behoefte. Momenteel draaien er AOIC.nl-trainingsoplossingen bij onder ander de Haagse Hogeschool en InHolland.

AOIC.nl is een online toepassing waarmee uw studenten leren hoe zij efficiënt en effectief de interne organisatie vastleggen. In deze tool passen zij direct de theorie toe in praktijkcases. Dit vergroot hun inzicht in de administratieve organisatie en interne controle. Als onderwijsinstrument biedt AOIC.nl dus een prima ondersteuning van bedrijfskundige, bedrijfseconomische en accountancyopleidingen.

 

btn-meerweten-ondernemers-10stappen  contact