Nieuws & Blog

AOIC Academy - inschrijving geopend

pic1

De AOIC Academy richt zich op die mensen die dagelijks betrokken zijn bij het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen, nadenken over het managen van bedrijfsrisico's en werken aan het neerzetten van een robuust interne controle raamwerk.

Lees verder »

HIT gebruikersgroepbijeenkomst

Pro Management organiseert per jaar meerdere grote en kleine bijeenkomsten van de HIT-gebruikersgroep. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen interessante sprekers uit de branche over Horizontaal Toezicht, achtergronden, het belang, het nut voor bedrijven, de ontwikkelingen, en overige belangrijke zaken aangaande Horizontaal Toezicht.

Lees meer...

6e editie HIT-zine gepubliceerd

Vandaag is de zesde uitgave van HIT-zine verschenen, het e-magazine van de gebruikersgroep 'Horizontaal Integraal Toezicht'.

In deze editie o.a. een verslag van de HIT-bijeenkomst, een interview met dhr. Igno Dekker van het FRC, de vaste column van Pieter de Kok (Coney), een artikel over Future Financials en het laatste nieuws rondom horizontaal toezicht

Een toelichting op horizontaal toezicht, raamwerk, werkprogramma's en AOIC

Tijdens de HIT gebruikersgroepbijeenkomst d.d. 14 september 2011 gaf Drs. Pieter de Kok RA (Coney) gaf een praktijkgerichte toelichting op het tax control framework (TCF), werkprogramma’s en AOIC. Daarnaast zette hij, op zijn kenmerkende wijze, ook een kritische noot bij het horizontaal toezicht. Hieronder volgt een verslag.

Lees meer...